Category Archives: Beauty en verzorging

Bruidskapper Arnhem

Wat zijn de redenen om voor de bruidskapper in Arnhem te kiezen? Je bruiloft zou één van de mooiste dagen in je leven moeten zijn. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste mensen een bruiloft al maanden van tevoren plannen. Het gaat daarbij om grote zaken, zoals de locatie en de gasten… Read More »

Botox kan iedereen gebruiken

Vandaag de dag kent iedereen het fenomeen botox wel en inmiddels rust er ook al geen taboe meer op. Over het algemeen wordt niemand meer raar aangekeken wanneer hij of zij botox injecties hebben genomen. Mensen dragen ook make-up om te voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal dus waarom zou iemand niet botox kunnen laten inspuiten… Read More »

Waar koop je tegenwoordig de beste make up?

Iedere vrouw draagt inmiddels wel make up, maar het blijft natuurlijk een lastige vraag waar je nu precies de beste koopt en wat de beste merken zijn. Geldt voor iedereen hetzelfde merk of verschilt dit per persoon of per huidtype? Maakt het uit wat je op een dag gaat doen en of het nat gaat… Read More »

Waarom een ooglidcorrectie zo goed voor je is

Bij een ooglidcorrectie zijn er veel mensen die denken dat het een hele ingrijpende behandeling is die veel tijd kost en waar grote littekens aan overgehouden kunnen worden. Dit is een enorme misvatting, recent heb ik een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift en ik ben nog steeds enorm blij het het resultaat en de manier… Read More »

Make-up voor ieder type

Je weet vast wel welk type jij bent: een lentetype, zomertype, herfsttype of wintertype. Niet ieder type kan iedere kleur hebben. Daarom is het heel handig om te weten welk type jij bent en welke kleuren het beste voor jou zijn. Makkelijk om te weten wanneer je kleding wilt kopen, maar minstens zo belangrijk bij… Read More »