Category Archives: Banen en opleidingen

Waar vindt u een betrouwbare werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject?

Een specialist in totaaloplossingen voor bouwprojecten is Velox Engineering. Zij zetten kwaliteit, betrouwbaarheid en naleving van gestelde regels voorop. Niet alleen ten behoeve van de opdrachtgevers, maar ook zeker van de medewerkers. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van… Read More »

Gegarandeerd garantiebanen invullen met dit grote werkzoekendenbestand

Garantiebanen zijn eigenlijk ideaal voor iedereen die een eigen bedrijf of organisatie heeft. Als ondernemer krijgt u hoogstwaarschijnlijk regelmatig te maken met vraag naar personeel. Maar hoe lost u uw personeelsvraagstukken het beste op? Daar kan een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant u bij helpen. Deze specialist beschikt namelijk over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant.… Read More »

Procedure nieuwe baan via spoor 2 traject nader uitgelegd

Wanneer een zieke werknemer niet meer kan terugkeren in zijn oude werk wordt er door de werkgever veelal een spoor 2 traject ingekocht. Tijdens zo’n spoor 2 traject wordt de medewerker door een re-integratie- of outplacementbureau begeleid naar een nieuwe passende baan elders. Hierbij dient de werkgever echter wel rekening te houden met een aantal… Read More »

Begeef je je in een multiculturele omgeving? Start direct met een taalcursus Engels

Wil je perfect Engels leren in het multiculturele Amsterdam? Dan is The English Center the place to be! Je kan zo bij The English Center snel Engels leren spreken, lezen en schrijven. Van een taalcursus Engels heb je levenslang plezier. Je hebt hier op je werk plezier van, maar ook privé of tijdens internationale vakanties.… Read More »

Loopbaantip lees: Op zoek naar een nieuwe baan?

Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe baan LoopbaanbegeleidingLoopbaanbegeleiding is voor lieden die zich in hun werk voor een uitdaging staan en die zich willen ori�nteren. Loopbaanbegeleiding is voor professionals die onderzoeken wat de banenmarkt voor alternatieven biedt en die uit hun leven willen krijgen wat er maximaal mogelijk is. Toe aan een nieuwe kansDie uitdagingen… Read More »