Een duidelijk overzicht wanneer u een Amerikaanse auto laat importeren

By | april 11, 2018

Wilt u een Amerikaanse auto laten importeren? Bij Marlog Car Handling krijgt u dan altijd de beste kwaliteit. Na de betaling, die veilig via internet gebeurt, wordt de auto opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft wereldwijde connecties. 

De procedure tijdens het importeren van een Amerikaanse auto

Voordelig een Amerikaanse auto laten importeren? Laat de specialist u helpen! Als u een Amerikaanse auto laat importeren door een specialist, moet de auto allereerst natuurlijk een importvergunning en een Nederlands kenteken krijgen. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Wilt u de Amerikaanse auto die u op reis heeft gezien naar Nederland importeren? Dat kan tegenwoordig heel makkelijk. Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. Zij verzorgen zowel voor auto import voor particulieren als voor bedrijven. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst.