Category Archives: Auto’s en Motoren

Garagebedrijf opleiding om bij te blijven in automotive land

Commerciële mensen zijn net zo belangrijk voor uw garagebedrijf als monteurs. De juiste commerciële instelling hebben of deze vaardigheden aanleren kan soms best lastig zijn. Een commercieel opleidingsplan volgen kan u zeker helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Denk aan het maken en houden van tevreden klanten, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties of… Read More »

Haal je rijbewijs bij deze ervaren verkeersschool in Amsterdam en profiteer van de voordelen!

Het is niet zo gek dat je graag snel je rijbewijs wilt halen in omgeving Amsterdam. Want zodra jij je rijbewijs hebt gehaald, ben je onafhankelijk van anderen. Maar zie jij door de bomen het bos nog wat betreft verkeersscholen? Nee? Begrijpelijk. Er zijn immers veel verkeersscholen die allen een hoog slagingspercentage hebben. Toch doet… Read More »

Universele dakdragers eenvoudig online kopen

Diverse eigenschappen zijn van belang bij het kopen van dakdragers. Denk bijvoorbeeld aan veiligheid, perfecte aansluiting op uw auto en sterke materialen. Bij Car Parts Expert in Waalwijk weten ze dat als geen ander. Doordat zij gebruik maken van het beste materiaal en dat vervolgens verkopen tegen de scherpste prijzen, weet u dat u bij… Read More »