Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Appartement verhuren verzekering

Informatie over appartement verhuren verzekering vindt u op Appartement Verhuren Regels!

Als u uw appartement verhuurt kan de verzekeraar besluiten om de dekking van uw aansprakelijkheids- of opstalverzekering te beperken. Dit kan inhouden dat u niet meer verzekert bent voor glasschade, waterschade of schade door inbraak. Daarnaast kan de verzekeraar ook besluiten de premie te verhogen. Als u uw woning wilt verhuren dient u uw verzekeraar tijdig in te lichten, zo voorkomt u problemen tijdens de verhuurperiode.

De verzekeringen die wij aanraden in ieder geval af te sluiten tijdens de verhuur van uw woning zijn: WA verzekering, glasverzekering, opstalverzekering en inboedelverzekering. De VVE is verplicht een opstalverzekering af te sluiten voor het gehele appartementencomplex. Deze hoeft u dus niet zelf af te sluiten.

Als u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. Deze voorziet u van informatie over uw specifieke situatie.

Bij Appartement Verhuren Regels kunt u terecht voor het verhuren van uw appartement. Wij hebben aangesloten kantoren met veel ervaring op de lokale markt. Zo wordt u altijd geholpen door een makelaar die weet hoe uw appartement het snelst verhuurd kan worden.

Wilt u uw appartement verhuren via Appartement Verhuren Regels? Neem dan contact op via het formulier!

http://www.appartementverhurenregels.nl