Category Archives: Aanbiedingen

Last van ontstoppingen?

Heeft u last van ontstoppingen in uw woning of bedrijfspand? Dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen van een ontstoppingsdienst om uw probleem op te lossen. Een ontstopping kan door verschillende oorzaken ontstaan. De oorzaak kan zijn een verstopt toilet, geblokkeerde afvoerleiding, verstopte riolering, zeep- en vetresten, kalkafzetting en wortelgroei. Er zijn… Read More »

Tips voor huurders

Als je een huis huurt is het lastig om om je droom interieur te verwezenlijken. Je mag niet zoveel veranderen aan het huis dus moet je het echt doen met meubels die je kunt verplaatsen. Soms heb je een lelijk tapijt of witte muren waar je dan helaas niet aan mag doen. Om toch wat… Read More »

Voorbereid voor zomer en winter

Goed kunnen slapen en uitgerust wakker worden is noodzakelijk voor een fijn verloop van de dag. Als je niet fijn wakker wordt zul je de rest van de dag moe kunnen zijn of een beetje geïrriteerd. Dit wil je natuurlijk voorkomen en dat is zeker mogelijk als je je een beetje voorbereid voordat je gaat… Read More »

Uw huis beveiligen

Hoewel het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel cruciaal om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon in je huis of pand aan? Inbraken binnen Nederland Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een klein kaartje als voorbeeld een bankpas of klantenpas… Read More »

Goedkoopste infographic

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic. De voordelen van een infographic Creativiteit Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie… Read More »

Logo bestellen

Procedure van bedrijfslogo model Het is deswege noodzakelijk dat de eerste indruk juist is. Een eerste indruk kunt u namelijk maar één keer maken. Daarnaast is wetenschappelijk constant dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van deze smaak. U moet dus heel juist piekeren op welke manier u (potentiële) klanten… Read More »

Outplacement en meer

Nieuwe eenheidsstatuut Het kersverse eenheidsstatuut is een statuut dat is goedgekeurd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel werkenden als bedienden. Het verschil tussen beiden kanten wordt verkleind. De partijen groeien zo meer haalbaarheid elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische… Read More »

Mediation en meer

In welke gevallen is mediation volmaakt? Mediation kan in legio voorvallen gebruikt zijn. Mediation bij echtscheiding wordt dikwijls benut,  niettemin tegenwoordig wordt het daarenboven gebruikt bij scheiden met jonge jonge kinderen, uit voorzorg. Binnen conflicten te midden van instanties, mensen, of de overheid staan bemiddelaars steeds frequenter in het middelpunt. Het maximale voordeel van een bemiddelingsbedrijf… Read More »

Ucare loopbaanchoach

Wat is Loopbaanbegeleiding? Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de bruikbare betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe gebruik ik… Read More »